Wat meer tijd voor werk en privé
Payrolling via Zember

De lijnen van Zember

 

Payrolling via Zember

Payrolling betekent, in een notendop, het overnemen van het administratief en juridisch werkgeverschap. De werknemer werkt nog steeds voor u. Maar zijn arbeidsovereenkomst heeft hij bij Zember. Dat alleen al brengt voor u vele voordelen.

 

Geen administratieve rompslomp

Onze specialisten regelen alles voor u op het gebied van personeels- en salarisadministratie. U hoeft alleen nog de gewerkte uren door te geven. Dat scheelt u een hoop tijd!

 

Minder risico

Maar u loopt ook minder risico’s. Denk bijvoorbeeld aan het verzuimrisico. Niet meer uw probleem! Dit is vanaf dan volledig voor rekening en risico van Zember.

 

Flexibel in uw personeel

Minstens zo belangrijk is het voordeel van flexibiliteit. Zember denkt actief mee met het flexibiliseren van uw personeelsbestand. Hierin bieden wij 100% maatwerk. Wel zo handig in deze wisselende tijden.

 

Aandacht voor uw werknemers

En last bot not least…u investeert in uw medewerkers. Zij zijn het belangrijkste kapitaal in uw organisatie. Wij zorgen dat ze de aandacht krijgen die ze verdienen. En maken ze beter. Door ze te motiveren en te helpen in hun ontwikkeling.

 

Wilt u eens van gedachten wisselen over de voordelen voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op!