Een heel verhaal over ons,
wat betekent 't voor jou

De lijnen van Zember

 

Over ons

Waar wij vandaan komen, onze historie. Dat vindt u vast niet zo belangrijk. Daarom vertellen we liever waar we voor staan.

 

Uw succes is ons succes

U heeft het al een paar keer gelezen. En we kunnen het niet vaak genoeg zeggen. We zijn gericht op het succes van onze klant. Ons idee is: Eerst geven dan krijgen. Maak je klant succesvol en al het andere dat je wenst, komt naar je toe. Complimenten, waardering, duurzame (nieuwe) relaties, geld, geluk, promotie, etc.

 

Open en eerlijk

Nogal standaard termen? Inderdaad, maar niet iedereen maakt ze waar. Bij ons zijn dit vanzelfsprekendheden. Wij geloven niet in verborgen agenda’s. Maar zijn helder en direct. Je weet wat je krijgt. En waar je aan toe bent. Afspraak is afspraak. Alleen dan kun je langdurige relaties bouwen. En u mag ons daar gerust op aanspreken.

 

Een tikkeltje rebels

We zeggen dus waar het op staat. Dat kan soms best verrassend werken. We denken graag net even iets anders, wat frisser, met een kwinkslag. Daardoor ontstaan er nieuwe oplossingen voor uw oude vraagstukken. Het maakt het werk voor iedereen een stuk leuker. En van tegen de stroom in zwemmen, word je sterker!

 

100% Maatwerk

Nog zo’n veelgebruikte term. Maar je kunt alleen van maatwerk spreken als het ook voor de volle 100% aansluit op uw vraag. Alle andere oplossingen passen niet of net niet.